1 patroon ... oneindig veel mogelijkheden

Naaien voor jongens.  Het blijft altijd wel wat moeilijker dan voor onze meiden.  Een jeans en een t-shirt ... meer heeft zo'n kerel niet nodig.  En na het zoveelste t-shirt denk je misschien al snel ... 'weeral', maar met een beetje creativiteit en durf, maak je ieder t-shirt weer anders en uniek.  Voor je het weet heeft ook hij een heel zelfgemaakte kleerkast ... en is hij er nog blij mee ook :-) :-)


Voor het piraten-shirt heb ik het t-shirt-patroon gewoon gevolgd en gespeeld met de verschillende prints.  Een grotere print als voorpand en de stripes voor de rug en mouwen.  Alles onder de overlock en coverlock ... en klaar :-). Vanaf dan ben ik mijn patroon beginnen spelen. 


 Hier moet je echt geen schrik van hebben.  Zolang je de basisvorm in acht houdt en er voor zorgt dat alle delen samen terug je hoofdpatroon vormen, kan er niets gebeuren.  Let op! Dit geldt wel alleen voor kids-patronen.  Bij dames moet je opletten dat je al onze rondingen in acht neemt en eventuele nepen niet vergeet over te nemen of te verplaatsen.

En vanaf dan is het kinderspel en kan eigenlijk alles.Dit zijn nu twee simpele voorbeelden, maar je kan ook met driehoeken werken (denk aan Zonen09 die dat al deden met hun Billie).

Mogelijkheden genoeg dus ... de rest is aan jou :-) :-) .


Basispatroon: ooit uit een Ottobre Kids gehaald, maar de Billie van Zonen09 is zeker ook een optie.


Have fun !!


Reacties

Een reactie posten